Su Tesisat Ustası

Wiki Article

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Tesisata kadar ilerleyen borular tıkanıklık sebebi ile iş görmez hale gelebilir ve alt kata su kaçağı sağlayabilir.

Meslek odasına kayıtlı olarak mesleğini icra eden ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın lise ve orta öğretim denginde açtığı meslek okullarını bitirmiş ya da yine Milli Eğitim Bakanlığı’nın açtığı mesleki yeterlilik kurslarının sınavlarını başarı ile tamamlamış teknik anlamda yeterli yetkili kişilere sıhhi tesisatçı denir.

Sistemin kurulma aşamasında olduğu kadar sonrasında da yanınızda oluyoruz. Sistemde herhangi bir arıza meydana geldiğinde etkili çözümler sunarak kısa sürede kullanmaya devam etmenizi sağlıyoruz.  Sıhhi tesisat hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın. 7/24 hemen İstanbul su kaçağı tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Aynı zamanda, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek sürekli olarak kendini yeniler ve en son teknolojileri hizmetlerine entegre eder. 

Profesyonel ekiplerimiz, peteklerinizi etkili bir şekilde temizleyerek ısınma sistemlerinizin performansını improve ediyor.

Su Tamircisi Kayaşehir bölge sindeyim sıhhi tesisat ve İstanbul En Yakın Tesisatçı doğalgaz ustasıyım tesisata dair bütün tamir ve revizyon işlerini yapıyorum

Firmamız hakkında sizden gelen son yorumlar aşağıda gösterilmektedir. Sizde eğer firmamıza bir yorum Su Tesisatçısı yapmak istiyorsanız , hizmet aldıktan sonra yorum yap alanından verdiğimiz hizmet ile ilgili bir yorum yapabilirsiniz.

İstanbul Su Tamircisi olarak yıllarca eğitim almış sucularımız ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İşlem sırasında her zaman kaliteyi amaç edinmiş ustalarımız ile hızlı ve güvenli hizmetimizi sunmaktayız.

Bu çalışmalar ile birlikte de her daim sizlerde daha iyi bir şekilde tamirat alanında ki hizmetten yararlanmış olacaksınız. Hemen hazır usta sitemiz içerisinde ustalarımıza ulaşın ve olası tesisat alanında ki tüm sorunlarınızı kalifiyeli personeller ile sonlandırın.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Sıhhi tesisat ustası olarak görev almak isteyen kişilerin öncelikle bu konuda mesleki eğitim veren eğitim kurumlarından mezun olmaları gerekir. Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Gaz ve Tesisat Teknolojisi gibi Sıhhi Tesisat Ustası alanlarda verilen eğitimleri En Yakın Su Tamircisi tamamlayan adaylar ustalık eğitimlerine devam ederek bu unvanı alabilir. Sıhhi tesisat ustası olabilmek için meslek liselerinde Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Isıtma ve Sıhhi Tesisat bölümlerinde eğitim almak da mümkündür.

Çamaşır makinası ile kurutmaya mutfaktan gider yapılacak ve çamaşır makinasının su alması için musluk takılması lazım

Report this wiki page